Pareltjes van vieringen

Als zoon van de Antwerpse Noorderkempen belandde ik op zestigjarige leeftijd in Genk aan. Ik zocht aanstonds contact met de mensen van Het Veer waarvan ik er enkele reeds kende via persoonlijke relaties. Was me dat een voltreffer!
Ik maakte kennis met een groep enthousiaste mannen en vrouwen die in de verschillende domeinen van het maatschappelijk gebeuren geëngageerd zijn in het Genkse. In het Gemeentelijk Comité Noord-Zuid, het Vluchtelingencomité, het Comité voor Rechtvaardigheid en Vrede, de Broederlijk Delenactie, de Vrouwenwerking, de Palliatieve Eenheid van het Ziekenhuis Oost Limburg zijn mensen van Het Veer als vrijwilliger actief.
Maar ik ben ook een mens die diepgang zoekt in zijn leven. Nergens kon ik beter aan mijn trekken komen dat in de vieringen van Het Veer. Elke maand vieren we met een 20 à 40 personen. Deze vieringen zijn PARELTJES niet alleen inhoudelijk maar ook wat de zang en vooral wat de warme menselijke sfeer betreft. Elke maand kijk ik ernaar uit en kan ik zo mijn geestelijke tank vullen en vind ik er meestal inspiratie en kracht om er in het dagelijks leven tegenaan te gaan. Het lidmaatschap van Het Veer is een sterke aanrader voor mensen die diepgang en een maatschappelijk engagement willen combineren.

Vertel het verder: